Najnovšie recenzie zo sekcie Telové spreje
Vona nevtierava, dlho vydrzi, jemne ju dlho citit
- Príjemná a nevtieravá vôňa
- Krátka výdrž
- Pekná vôňa
- Veľmi krátka výdrž (cca 2 hodiny)
Vôňa mi nesadla , očakávala som niečo úplne iné.
- Okrem kvalitného zloženia chválim balenie-dá sa použiť vždy a všade keď ho potrebujete
- Na žiadnu som neprišla
Produkt používam pravidelne ráno a večer pred krémom. Občas cez deň v prekurenych miestnostiach. Fantasticky osvieži, zamedzuje pocitu pálenia v tvári a pleť rozjasní. Odstraňuje unavený výraz pleti.
Zbožňujem victoria Secret vôňu
Krasna svieza vona, urcite vyskusam aj ine druhy v buducnosti
Ľahká forma môjho obľúbeného parfému ...vhodný do práce na každodenné používanie. Oporúčam tento produkt, pretože ma príjemnú luxusnú voňu , ktorá neostane nepovšimnutá.
Už som jej dala 4 hviezdičky a teraz dávam 5. Nebola to "láska na prvý pohľad", ale ako ju používam, postupne som sa do tejto vône zamilovala. Je taká nežná a príjemná, že mi pripomína teplo domova v mojom detstve. Jej sladké a teplé tóny vytvárajú pocit útulnosti a pohody. Rozhodne tento nákup stál za to a teším sa, že jej mám toľko, aby som ňou mohla voňať stále. A pretože nie je príliš silná, ani prisladká, je vhodná na bežné nosenie po celý rok.
Vanilla Lace je veľmi pekná, doslova chutná vôňa. Neodolateľná vôňa vanilky je presvedčivá a krásna ako čerstvo našľahaná domáca vanilková zmrzlina. Oceňujem aj výdrž vône. Je to najnižšia koncentrácia, pretože je to telová hmla - body mist, napriek tomu vydrží celý deň. Určite sa oplatí za tú cenu. Sladkomilné nosíky si určite prídu na svoje.
- Príjemná vona
super vůne
Veľmi dobrá vôňa, svieža.. môžem len odporúčať.
- Krásna vôňa.
- veľke balenie za dobrú cenu
- celkom pekná vôňa
- krátka výdrž vône
- z vône som bola zo začiatku trošku sklamaná, nebola podľa mojich predstáv, no ako telový sprej je dobrá :)
Zaujímavá , netypická, osviežujúca vôňa :)
Prijemná opojná vôňa :)
- Vonia naozaj ako vanilka. Veľmi príjemná vôňa aj kamarátky mi ju chvália a niektoré si ju plánujú kúpiť☺️
Výhoda: stačia 2 streky a už celý voniate
Nevýhoda: ak si dáte až moc tej voňavky, bude vás cítiť aj na kilometer
- dlhotrvajuca vona oproti inym body sprejom
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »